Interpolis Preventiewinkel

Controle Brandblusser Particulieren

 
 
 
 
 
1 review
21,20
Prijs incl 21% BTW en voorrijdkosten

Beschrijving

Het is belangrijk dat blustoestellen bij voorkeur iedere twee jaar onderhouden en gecontroleerd worden op veiligheid en inzetbaarheid. Zo weet u zeker dat de blussers het doen als het er op aan komt. Zo’n onderhoudsbeurt wordt gedaan door een gekwalificeerde medewerker van een erkend onderhoudsbedrijf van blusmiddelen. U bestelt hier zo’n onderhoudsinspectie.

Let er overigens op dat u zelf uw brandblussers ook regelmatig inspecteert. Hangen ze er nog? Kan iedereen er bij? Zijn ze gebruiksklaar en onbeschadigd? Zit de juiste gebruiksaanwijzing er nog bij?

Wij verzoeken u bij het bestellen ook uw mobiele telefoonnummer in te vullen. Dit in verband met het maken van de afspraak voor het uitvoeren van de controle.

Productvoordelen

  • Uw blustoestel wordt gecontroleerd door een REOB-gediplomeerde monteur

Pakketinhoud

  • Uw blustoestel wordt gecontroleerd door een REOB-gediplomeerde monteur van een door het Nationaal Centrum voor Preventie gecertificeerd REOB-bedrijf. (REOB staat voor 'Certificatieschema Onderhoud Kleine Blusmiddelen.)

Technisch

  • Voor brandblussers in uw woning is ons advies om deze het liefst één keer per jaar, maar zeker één keer per twee jaar te laten controleren. 
  • Voor bedrijven is het wettelijk verplicht om blustoestellen één keer per twee jaar en brandhaspels ieder jaar te laten onderhouden en controleren op veiligheid en inzetbaarheid. Zo'n controle kunt u ook in de Preventiewinkel regelen.

Voorwaarden

 

Beoordelingen (1)

Er is één beoordeling gegeven.

Toegevoegd: zaterdag 15 oktober 2016 door Einte van der Wal

Door een fout van mij krijg ik nu een ander product.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef uw mening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
verzend

Naar boven