Interpolis Preventiewinkel

LoJack KeyJack

 
 
 
 
 
4 reviews
24,95
Prijs incl 21% BTW en verzendkosten

Beschrijving

De KeyJack van LoJack Benelux is een opbergzakje voor uw auto sleutel, dat het signaal voor een "relay-attack" blokkeert. De KeyJack is gemaakt van speciale, gelaagde stof om het RF signaal van uw autosleutel te blokkeren. Als u uw autosleutel in de KeyJack opbergt, kan uw voertuig niet worden gestolen door het RF signaal van uw sleutel te kopiëren. Een veelvoorkomende wijze van diefstal is dat een autodief in het holst van de nacht uw auto steelt door op dat moment voor uw huis het RF signaal van uw sleutel te kopiëren. De autodief hoeft hiervoor niet in te breken, het RF signaal van uw autosleutel zendt vanuit uw huis door de muren naar buiten. Door uw autosleutel in de KeyJack op te bergen, blokkeert u het RF signaal en is uw auto veilig.

 

Productvoordelen

 • Beschermt uw voertuig tegen diefstal door “relay-attack”, de meest voorkomende manier van auto diefstal in het hogere segment.
 • Geschikt voor alle merken voertuigen met keyless entry, waaronder Audi, BMW, Mercedes en Tesla.
 • Ook toepasbaar voor keyfobs, toegangskaarten, creditcards, zenders en USB geheugen.

Pakketinhoud

 • 1 KeyJack 

Installatie


 • LoJack Benelux adviseert u om ‘s nachts uw autosleutel in de KeyJack op te bergen, u verlaagt hiermee de kans op diefstal aanzienlijk.
 • De KeyJack werkt alleen als de bovenkant is dichtgevouwen en gesloten met de elastische band. De buitenste laag van de KeyJack is gemaakt van water- afstotend materiaal, maar de KeyJack mag niet worden gewassen. Indien de KeyJack beschadigd is, neem dan geen risico en neem contact op met LoJack Benelux voor vervanging. De KeyJack is gedekt door drie jaar garantie.
 • Heeft u ook een reservesleutel? Het signaal hiervan kan mogelijk ook worden gebruikt door criminelen om uw voertuig te starten. Daarom is het te adviseren om de reservesleutel te bewaren in een kluis, de batterij eruit te halen of deze ook in een KeyJack op te bergen

Technisch

 • Ontworpen voor voertuigbeveiliging en gegevensbescherming van kleine apparaten. Ook toepasbaar voor forensisch gebruik, executive reizen, persoonlijke beveiliging en EMP/CME-bescherming.
 • Drie lagen hoogafschermende stof met aan alle kanten met dubbele gepaarde naadconstructie.
 • Waterbestendige ballistische nylon buitenmaterialen.
 • Demping van WiFi (2,4 & 5 GHz), Bluetooth, mobiele signalen (4G LTE +), GPS, RFID en radiosignalen met gemiddeld 60-80dB.
 • EMI-afscherming en RFI-afscherming.
 • Riemlus om een sleutelhanger te bevestigen.
 • Afmetingen: 127 mm x 82,5 mm.

Garantie

U heeft 3 jaar garantie

 

Beoordelingen (4)

Er zijn 4 beoordelingen gegeven.
Gemiddelde waardering:

 
 
 
 
 

Toegevoegd: maandag 24 februari 2020 door m albers

topproduct
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toegevoegd: donderdag 30 januari 2020 door M. Teunissen

Snelle levering. Doet wat het moet doen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toegevoegd: zaterdag 3 augustus 2019 door H Van Doorn

Heb 19 juli dit artikel besteld en betaald en heb het nu 3 augustus nog niet binnen . Ben ook nog door niemand benaderd over de trage levering . Slechte zaak dus zal nooit meer iets bestellen en hoop of mijn geld terug te krijgen als ze niet kunnen leveren of hoop op een . Besteld via de wondertje dat er toch nog geleverd gaat worden .Besteld via de Interpolis winkel en ook zij vinden het niet oké en zijn in gebreken gebleven om hun klanten te informeren over deze slechte levering
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toegevoegd: dinsdag 25 juni 2019 door H.TH.W, Visch

prima oplossing
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef uw mening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
verzend

Naar boven