Interpolis Preventiewinkel
Voor Rabo- en Interpolisklanten vanaf 75,00

WoonPreventieCheck

 
 
 
 
 
5 reviews
75,00
112,50
150,00
Prijs incl 21% BTW en voorrijdkosten

Beschrijving

Brand, waterschade of inbraak zijn zaken waar u liever niet mee te maken krijgt. Gelukkig kunt u veel doen om deze risico’s te beperken. Wij helpen u graag om deze narigheid te voorkomen. Daarom bieden we u de WoonPreventieCheck aan.

U loopt samen met onze preventie-expert door uw woning. Hij geeft u inzicht in risico’s die er in uw woning zijn en adviseert u over de maatregelen die u kunt treffen om schade te voorkomen. Na afloop van de WoonPreventieCheck heeft u inzicht in de mate van veiligheid van uw woning. Daarnaast ontvangt u een rapport met daarin een vrijblijvend advies om de veiligheid in en om uw woning te optimaliseren.

Klant van Interpolis of Rabobank? Interpolis betaalt tot 50% mee!
Voor de WoonPreventieCheck betaalt Interpolis tijdelijk respectievelijk 25% van de factuur voor Rabobankklanten en 50% voor Interpolisklanten! Omdat preventie goed voor u is, maar ook voor Interpolis. Want op schade zitten we allebei niet te wachten! Deze korting wordt verrekend in uw winkelwagen.

 

Productvoordelen

  • De WoonPreventieCheck geeft inzicht in risico’s, zoals brand, inbraak en waterschade, in en om uw woning.
  • 50% Korting voor Interpolisklanten!
  • 25% Korting voor Raboklanten!

Pakketinhoud

  • Uitvoering van een WoonPreventieCheck in uw woning. 
  • U ontvangt na afloop een rapport met een advies om de veiligheid in en om uw woning te verbeteren. 
  • Klik op bijgaande link voor een voorbeeld van een WoonPreventierapport:

Voorbeeld Preventierapport

Installatie


  • Nadat u uw bestelling geplaatst heeft neemt Interpolis binnen enkele werkdagen contact met u op om een afspraak te maken voor het uitvoeren van de WoonPreventieCheck. 
  • Als u deze dienst afneemt dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging de dienst ontbinden, tenzij de dienst binnen deze termijn op uw verzoek is uitgevoerd (door het inplannen van een afspraak) is uitgevoerd. 
  • Door op “Bestelling afronden” te klikken verklaart u afstand te doen van uw recht van ontbinding zodra de dienst is uitgevoerd.

Technisch

  • De Interpolis WoonPreventieCheck wordt uitgevoerd door deskundige medewerkers.
 

Beoordelingen (5)

Er zijn 5 beoordelingen gegeven.
Gemiddelde waardering:

 
 
 
 
 

Toegevoegd: zondag 19 juli 2015 door M M

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toegevoegd: zaterdag 25 oktober 2014 door Marja Lenders

De controle werd zorgvuldig en met veel aandacht voor details uitgevoerd. Na twee inbraken in een kort tijdsbestek ging onze aandacht voornamelijk uit naar inbraakpreventie. De nadruk van de controle ligt echter vooral bij brandpreventie en wateroverlast. Helaas ontbreekt in het rapport een gedegen advies hoe we onze woning kunnen beveiligen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toegevoegd: vrijdag 6 juni 2014 door EJ Venekamp

Ik had nog offerte voor beveiligen achterdeur verwacht na de uitvoering van de preventiecheck.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toegevoegd: vrijdag 8 februari 2013 door P.A. Kindt

advies was duidelijk en goed.
jammer dat niet kon worden overlegt met de uitvoerder van de eventuele te verrichten werkzaamheden, zodat de maatvoering voor mij als leek niet duidelijk was en ik geen bestelling kon doen van de inbraakwerende materialen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Toegevoegd: woensdag 9 januari 2013 door Y van Ee

Bij het afsluiten van onze verzekering voor ons nieuwe bedrijfje waren wij de 50.000 hierbij hebben wij deze preventiecheck ontvangen waren erg blij met de controle, bedrijf zit in de garage maar de jonge man heeft het hele huis gecontroleerd daar waren wij erg blij mee, hebben de aandachts punten verholpen nogmaals onze dank daarvoor.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef uw mening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
verzend

Naar boven