Interpolis Preventiewinkel

Cadeaubon € 25 (digitaal)

25,00
Geen BTW van toepassing

Beschrijving

U ontvangt de cadeaubon digitaal, in de vorm van een code. Deze code is te verzilveren door naar www.preventiewinkel.nlte gaan, een artikel te selecteren en de code in te voeren bij uw bestelling. De waarde van de cadeaubon brengen wij vervolgens in mindering op de factuur.

De code is geldig voor alle artikelen en diensten in de Preventiewinkel en heeft een geldigheidsduur van 1 jaar. De verloopdatum vindt u in het bestand dat u ontvangt.

Nadat u de cadeaubon heeft besteld, ontvangt u binnen enkele dagen een e-mail met daarin een link naar onze beveiligde downloadsite. Met het wachtwoord, dat u ontvangt per sms, kunt u inloggen en het bestand met uw code(s) downloaden. Daarom is het belangrijk dat u bij uw bestelling uw mobiele nummer opgeeft (schrijfwijze: 0612345678) en dit goed controleert. 

Bent u op zoek naar codes die alleen geldig zijn voor een specifiek artikel? Of wilt u 100 of meer codes bestellen? Neem dan contact met ons op via Preventiedesk@interpolis.nl.

Productvoordelen

  • Geldig voor alle artikelen en diensten in de Preventiewinkel.
  • 1 jaar geldig. U vindt de verloopdatum in het digitale bestand. 
  • Digitale levering via een beveiligde verbinding. Eenvoudig te verzilveren op www.preventiewinkel.nl.

Pakketinhoud

  • MSExcel bestand met codes en geldigheidsdatum

Installatie


  • Nadat u de cadeaubon heeft besteld, ontvangt u binnen enkele dagen een email met daarin een link naar onze beveiligde downloadsite.
  • Met het wachtwoord, dat u ontvangt per sms, kunt u inloggen en het bestand met uw code(s) downloaden.

Voorwaarden

 

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Geef uw mening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
verzend

Naar boven