Interpolis Preventiewinkel
Toon prijzen:

Rolluiken, rolhekken, schaarhekken

Prijs op basis van offerte

Beschrijving

Deskundige advisering over en, indien gewenst plaatsing van rolluiken, rol-, en schaarhekken.

Uw bedrijfspand en waardevolle goederen wilt u beschermen tegen inbraak en vandalisme. Het gebruik van rolluiken, rolhekken of schaarhekken is een effectieve methode. Er gaat ook een preventieve werking vanuit, omdat deze vorm van beveiliging zichtbaar is.

Bij rolluiken, rolhekken en schaarhekken is het van groot belang dat ze van goede kwaliteit zijn. De materialen moeten van een juiste dikte zijn, zodat ze ook echt weerstand bieden bij een inbraakpoging. Aandachtspunten voor aanschaf van een rolluik zijn bijvoorbeeld een diepe insluiting en vergrendeling tegen het opdrukken van rolluiken en rolhekken. Rolluiken, rolhekken en schaarhekken zijn er in veel modellen en uitvoeringen, zodat er altijd een product is dat bij de uitstraling van het pand past.

Compartimentering
Bij grote ruimtes kan het effectief zijn om diefstalgevoelige goederen zo in de ruimte op te stellen, dat deze ruimte door een rolluik kan worden afgesloten. Er bestaat een speciaal type rolluik voor plekken waar goederen met een zeer hoge waarde worden bewaard. Het rolluik voldoet aan de NEN 5096 SKG4 en is te leveren met KOMO attest. Ook voor de rolluiken, rolhekken en schaarhekken geldt dat deze te leveren zijn met een certificaat.

Deze dienst wordt uitgevoerd door onze partner Floor Rolluiken.

 

Productvoordelen

  • Doorvoeren in brandwerende scheidingen brandwerend dichtzetten.
  • Controle van de scheidingswand op een juiste weerstand tegen branddoorslag en brandoverslag (wbdbo).
  • Inspectie volgens het bouwbesluit en het advies van de verzekeraar.
  • Een heldere rapportage met een overzicht van de kosten nodig voor aanpassingen.
  • Een flexibele planning, representatief personeel en minimale overlast bij de uitvoering.

Voorwaarden

 

Naar boven