Interpolis Preventiewinkel

LoJack voor laptops (36 maanden)

79,95
Prijs incl 21% BTW

Beschrijving

Wat er op uw laptop staat is misschien nog wel meer waardevol dan het apparaat zelf. De gevolgen van het verlies van deze gegevens kunnen verstrekkend zijn. Met LoJack for Laptops heeft u de controle als uw computer verloren raakt of wordt gestolen.

LoJack for Laptops is een softwaregebaseerde gegevens- en systeembeveiligingsservice waarmee u de laptop op afstand kunt vergrendelen, bestanden kunt verwijderen en de lokatie van uw laptop kunt laten bepalen.

Als uw laptop is gestolen, doet u hiervan aangifte bij de politie. Vervolgens meldt u de diefstal bij het Absolute Customer Center. Het Absolute Theft Recovery-team gebruikt geavanceerde forensische technologie om de laptop op te sporen. Het team deelt deze informatie met de politie. Dit vergroot de kans dat u uw laptop snel weer terug heeft.

Productvoordelen

  • Na verlies of diefstal van uw laptop kunt u deze op afstand vergrendelen.
  • U kunt al uw bestanden verwijderen of een selectie maken welke bestandstypes u wilt verwijderen.
  • LoJack for Laptops kan door middel van Wi-Fi-geolocatie bepalen waar uw laptop is of is geweest.
  • Grotere kans om gestolen laptop weer terug te krijgen.

Pakketinhoud

Software download

Installatie


Nadat de bestelling is geplaatst, sturen we een mail met een registratiecode en de link om de software te downloaden.

Technisch

De Computrace Agent is een klein stukje geïntegreerde software dat in de meeste computers in de fabriek wordt ingebouwd. Het zit goed verborgen, waardoor het zeer moeilijk te verwijderen is. Zodra de Agent wordt geactiveerd, blijft hij voortdurend in verbinding met het Absolute Monitoring Center. Als uw computer verloren raakt of wordt gestolen, kunt u via de Agent commando’s versturen om de persoonlijke en privégegevens op de computer te vergrendelen of te verwijderen.

Lojack is geschikt voor:
- Microsoft Windows® 7™ (32 & 64-bit versies), Windows Vista™ (32 & 64-bit versies), Windows XP® (32-bit alleen), Windows 2000
- Mac: OS X 10.4 of hoger

Zie voor meer informatie http://www.absolute.com/lojackforlaptops/features.

Voorwaarden

 

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Geef uw mening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
verzend

Naar boven