Interpolis Preventiewinkel

Over preventie

Waarom vinden wij preventie zo belangrijk?

U kent Interpolis al als verzekeraar. Wij zorgen ervoor dat we schades goed afhandelen. Niet alleen door geld uit te keren, maar ook door mannetjes die een helpende hand bieden. We steken ook graag energie in het voorkomen van schades. Dat is goed voor ú maar ook voor Interpolis. Want op schade zitten we allebei niet te wachten. Klanten bellen ons dagelijks met wat hen overkomt. Daardoor hebben wij veel kennis in huis over de oorzaken én gevolgen van veel voorkomende schades. Die expertise gebruiken we graag in uw en ons voordeel. 

Waarom een preventiewinkel?

Alles verzekeren is geen oplossing, zo vinden we bij Interpolis. Bij bijvoorbeeld een inbraak keert uw verzekering uiteraard de materiële schade uit, maar daar krijgt u niet het gevoel van veiligheid mee terug. Preventie is een eenvoudige en gemakkelijke oplossing om risico’s te verkleinen en de (emotionele) gevolgen van schade te verminderen. In de Interpolis Preventiewinkel vindt u tal van grote en kleine hulpmiddelen die u daarbij kunnen helpen.

Preventiepakketten

Interpolis heeft een aantal themapakketten samengesteld die u een basisbescherming bieden op verschillende gebieden, zoals bijvoorbeeld brand- of kindveiligheid. Het standaardpakket kan uitgebreid worden door producten toe te voegen of aantallen te verhogen. Het Interpolis Brandpreventiepakket wordt door het bekende ‘mannetje’ van Interpolis (gekwalificeerde installateur) bij u thuis afgeleverd en gemonteerd. Handig!

Speciaal aanbod voor klanten van Interpolis en Rabobank

Interpolis wil zijn klanten stimuleren aan de slag te gaan met preventie. Als u verzekerd bent bij Interpolis of bankiert bij Rabobank, dan deelt Interpolis bij geselecteerde artikelen uit de Preventiewinkel in de kosten. Bijvoorbeeld bij aanschaf van een Interpolis Brandpreventiepakket of een WoonPreventiecheck. Voor Rabobank-klanten betalen wij 25%, voor Interpolis-klanten maar liefst 50% van de kosten. De bijdrage voor klanten van Interpolis is hoger, omdat Interpolis hier zelf ook baat heeft van de effecten van de preventiemaatregelen. Wel zo fair dus. Klik hier voor een overzicht van de artikelen en diensten waarvoor dit aanbod geldt.

Meer weten over wat er voor u toe doet?

Wilt u meer weten over welke maatregelen u kunt nemen? Of meer lezen over preventie volgens Interpolis? Kijk dan hier voor meer inzicht en advies. Handig!

Naar boven