Interpolis Preventiewinkel

Klantenservice


Wie zijn wij? 

De Interpolis Preventiewinkel is een initiatief van Achmea Services N.V. Achmea Services behoort evenals de verzekeraar Interpolis tot de Achmea Group. Verzekeren is namelijk niet de enige oplossing om met uw risico´s om te gaan. Met preventie kunt u schade eenvoudig voorkomen of beperken. Daarom zijn we gestart met de Interpolis Preventiewinkel.
 
Assortiment
In de Interpolis Preventiewinkel vindt u tal van grote en kleine hulpmiddelen om risico’s in en om uw huis te verkleinen of soms zelfs helemaal te voorkomen. Ook is aan uw gezondheid gedacht door specifieke zorgproducten toe te voegen aan ons assortiment. Producten die klein leed verzachten of voorkomen, of inzicht geven in uw fysieke en/of lichamelijke gesteldheid. Het assortiment van de Interpolis Preventiewinkel is samengesteld uit geselecteerde kwaliteitsproducten die risico’s verkleinen of inzichtelijk maken. Het beste product voor een redelijke prijs. Zodat u kunt rekenen op de juiste werking op het moment dat het er toe doet. Ons doel is er aan bij te dragen dat u zich niet alleen veiliger en gezonder voelt, maar het ook daadwerkelijk bent! 
 
Levertijd en bezorging 
Uw bestelling wordt namens Interpolis verzorgd door een aantal geselecteerde leveranciers. Bestaat uw bestelling uit meerdere producten? Dan is het mogelijk dat niet alle producten van dezelfde leverancier afkomstig zijn en dat uw bestelling uit meerdere leveringen bestaat. Wij streven ernaar om uw bestelling in vijf werkdagen bij u thuis te bezorgen, tenzij een artikel niet op voorraad is. Wij nemen dan contact met u op. Uw orderbevestiging (email) bevat een compleet overzicht van alle door u bestelde artikelen. U hoeft alleen contact met ons op te nemen als de inhoud van het pakketje dat bij u bezorgd is onverhoopt afwijkt van de begeleidende pakbon, of als u na 5 werkdagen niet alle bestelde artikelen heeft ontvangen.

Prijzen
Alle genoemde prijzen inclusief BTW en verzendkosten. De prijzen van de Interpolis Brand- en Inbraakpreventiepakketten zijn inclusief voorrijd- en montagekosten.

Couponcodes
Couponcodes vertegenwoordigen een bepaalde waarde, eigenlijk is het elektronisch geld. In de Interpolis Preventiewinkel kunt u deze codes inwisselen zodra u er iets aanschaft. Er zijn twee soorten couponcodes: vrij besteedbare couponcodes en codes die aan één artikel gekoppeld zijn. Nadat u in de Interpolis Preventiewinkel een keuze hebt gemaakt van artikelen die u wilt aanschaffen, komt u op de betaalpagina terecht. Hier kunt u uw code verzilveren. Voor een vrij besteedbare couponcode wordt dan de couponwaarde in mindering gebracht op het factuurbedrag. Een eventueel restant betaalt u via iDeal of creditcard. Besteed u minder dan de waarde van de coupon dan betalen we het verschil niet terug. Een coupon die aan één artikel gekoppeld is, vertegenwoordigt de volledige waarde van het artikel zoals dat in de winkel aangeboden wordt. Als u alleen dit artikel bestelt, hoeft u niet bij te betalen. Als u nog andere artikelen bestelt, dient u deze via iDeal of creditcard af te rekenen.

Service
Is een pakket niet compleet of bent u niet tevreden over een artikel? Dan kunt u contact opnemen met de leverancier van uw product. U vindt de leverancier op uw factuur. De leverancier is verantwoordelijk voor productaansprakelijkheid en garantie. De factuur van de Interpolis Preventiewinkel is uw garantiebewijs. Heeft u vragen over betalingen en leveringen? Neem dan direct contact op met de Interpolis Preventiewinkel via het contactformulier op deze site. Wilt u de overeenkomst herroepen? Dat kan via ons Retourformulier.

Afspraak verzetten?
Als u een afspraak maakt voor het monteren van een pakket of het uitvoeren van een controle, kan het gebeuren dat u deze onverhoopt moet verzetten. Neem hiervoor rechtstreeks contact op met de betreffende leverancier. De contactgegevens staan op uw afspraakbevestiging. Als u niet thuis bent op het afgesproken tijdstip, brengt de leverancier voorrijkosten bij u in rekening.

Uw gegevens
Behalve voor een juiste en correcte verzending van bestellingen, gebruikt Interpolis uw gegevens voor statistische analyses en onderzoek naar verbanden tussen preventiemaatregelen en schade. Dit kunnen we dan weer gebruiken om aan te tonen in welke mate preventie loont. Alleen in dat verband zullen uw gegevens gedeeld worden met de schadeverzekeraar Interpolis. De gegevens die u op deze website achterlaat zullen niet gebruikt worden bij de afwikkeling van individuele schades of bij de uitvoering van uw verzekeringsovereenkomst.
Uiteraard gebruiken wij uw gegevens in overeenstemming met Privacy wet- en regelgeving. Onder andere:
  • De Algemene Verordening Gegevensbescherming.
  • De Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming.
  • De Telecommunicatiewet.

Uw Internet browser
Interpolis houdt met de ontwikkeling van de Interpolis Preventiewinkel rekening met diverse browsers. De site is in ieder geval goed te bekijken als u een van de volgende browsers gebruikt:
- Microsoft Internet Explorer 9 en hoger
- Microsoft Edge
- Mozilla Firefox 16 en hoger
- Safari 5 of hoger
- Google Chrome 8 en hoger
Gebruikt u één van bovengenoemde browsers en ondervindt u toch problemen? Laat het ons weten!

Contact
Bij Interpolis besteden we veel aandacht aan onze dienstverlening. Als u vragen, opmerkingen of klachten heeft over de producten en diensten van de Interpolis Preventiewinkel, stellen we het op prijs als u ons dat laat weten. Klik dan op ‘Contact’ rechtsboven of stuur ons een email. U kunt ons ook bellen op telefoonnummer 013 462 26 22.

Interpolis Preventiewinkel 
Spoorlaan 298
5017 JZ Tilburg
013 462 26 22
preventiedesk@interpolis.nl 
BTW nummer  NL809180868B01 
KVK nummer  34136016
Naar boven