Interpolis Preventiewinkel
Toon prijzen:

ArbeidsvoorwaardenCheck

250,00
Prijs incl 21% BTW

Beschrijving

Met de Interpolis ArbeidsvoorwaardenCheck toetsen de arbeidsrecht juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand uw arbeidscontract in het geval u als werkgever een arbeidscontract gaat sluiten. Deze check helpt u bij het onderkennen van de mogelijke risico’s in het arbeidscontract dat u moet opstellen als werkgever. Met de adviezen en verbeterpunten kunt u het gesprek en de onderhandeling met de werknemer aangaan en verbetert u uw rechtspositie bij mogelijke geschillen. Ook weet u wat uw contractuele verplichtingen zijn als werkgever.
De arbeidsrecht jurist controleert uw concept-arbeidscontract op de belangrijkste onderdelen, zoals de actuele wetgeving en specifieke omstandigheden in uw branche.

Het is belangrijk dat u de check laat uitvoeren voordat u het arbeidscontract laat ondertekenen door de werknemer(s). Het eenzijdig aanpassen van arbeidsvoorwaarden is erg moeilijk. Het kan alleen in uitzonderlijke omstandigheden. U moet de arbeidsvoorwaarden dus in 1 keer juist vaststellen. 

Na plaatsing van de order ontvangt u een aparte e-mail met een link om uw documenten in te lezen. Dit gebeurt via een beveiligde verbinding. De arbeidsrecht jurist van Stichting Achmea Rechtsbijstand controleert het concept-arbeidscontract en stuurt u per e-mail een rapport met daarin de adviezen en verbeterpunten. Met dit rapport kunt u het gesprek met de werknemer aangaan en het concept-arbeidscontract eventueel aanpassen. U kunt het aangepaste arbeidscontract voor een eindcontrole aanbieden bij de arbeidsrecht jurist.

Houdt alstublieft rekening met een doorlooptijd van 5 werkdagen voor de check, nadat Stichting Achmea Rechtsbijstand uw concept-arbeidscontract heeft ontvangen.

Productvoordelen

 • Op tijd weten waar mogelijke risico’s en valkuilen zitten. Een check moet dan ook worden uitgevoerd voordat een arbeidscontract wordt besproken en getekend door de werknemer(s)
 • Bestemd voor midden- en klein bedrijf
 • De scan wordt uitgevoerd door ervaren en gespecialiseerde arbeidsrecht juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand

Pakketinhoud

 • Analyse van uw arbeidscontract met bevindingen en adviezen: “waar moet u als werkgever op bedacht zijn als het gaat om het sluiten van een arbeidsovereenkomst".
 • U krijgt het rapport digitaal toegestuurd.
 • Er is nog de gelegenheid voor een eindcontrole op eventuele aanpassingen.

Let op: In het kader van de dienstverlening voor de ArbeidsVoorwaardenCheck is telefonisch of persoonlijk overleg met medewerkers van Stichting Achmea Rechtsbijstand niet mogelijk.

Installatie


Tips voor uw arbeidscontract

 • Wilt u de orderbevestiging die u ontvangt na bestelling goed lezen? Deze bevestiging bevat de aanvullende informatie voor het opsturen van het arbeidscontract die u wilt laten toetsen.  
 • Houdt u alstublieft rekening met een doorlooptijd van 5 werkdagen nadat Stichting Achmea Rechtsbijstand uw bestand heeft ontvangen. 

 

Technisch

 • Gespecialiseerde arbeidsrecht juristen van Stichting Achmea Rechtsbijstand voeren de check van het concept-arbeidscontract uit.
 • Na het uitbrengen van het advies door de arbeidsrecht jurist, kunt u uw aangepaste arbeidscontract binnen 1 maand voor een eindcontrole aanbieden. Hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.
 • Het arbeidscontract dat wij voor u controleren moet in het Nederlands zijn geschreven.
 • Op het arbeidscontract dat wij voor u controleren moet het Nederlands recht van toepassing zijn.
 • We toetsen uitsluitend individuele arbeidsovereenkomsten. Personeelsvoorwaarden, pensioenregelingen en dergelijke kunnen niet voor deze check worden aangeboden. Deze uitgebreide voorwaarden en regelingen zijn te complex om binnen het kader van deze ArbeidsvoorwaardenCheck te worden gecontroleerd. 
 • Deze check van het arbeidscontract is geschikt voor één werknemer omdat het maatwerk betreft. Heeft u meerdere werknemers? Dan adviseren wij u om de arbeidscontracten apart te laten controleren. Dat geldt vooral ook voor het geval u eventueel besluit om een arbeidscontract te verlengen. De feitelijke omstandigheden spelen daarbij een belangrijke rol. 
 

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Geef uw mening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
verzend

Naar boven