Interpolis Preventiewinkel
Toon prijzen:
Voor Rabo- en Interpolisklanten vanaf 89,61

Inbraakpreventiepakket

v.a. 89,61
v.a. 134,42
v.a. 179,23
Prijs excl 21% BTW, voorrijdkosten en montage

Beschrijving

Interpolis heeft een pakket samengesteld dat u een basisbescherming biedt in geval van inbraak. De artikelen die u bestelt ontvangt u per post. Onze erkende installateurs maken met u een afspraak voor de montage. De prijs van het pakket is inclusief montage.

Inbraakpreventiepakket
Dit pakket is speciaal samengesteld als u uw voor- en of achterdeur extra wil beveiligen tegen inbraak.

Klant van Interpolis of Rabobank? Interpolis betaalt tot 50% mee!
Bij het Inbraakpreventiepakket betaalt Interpolis tijdelijk respectievelijk 25% van de factuur voor Rabobankklanten en 50% voor Interpolisklanten! Omdat preventie goed voor u is, maar ook voor Interpolis. Want op schade zitten we allebei niet te wachten!

Deze korting wordt verrekend in uw winkelwagen. Het Inbraakpreventiepakket bevat een aantal verplichte artikelen, maar u kunt het aantal artikelen naar behoefte verhogen of het pakket uitbreiden met een aantal optionele artikelen die worden vermeld bij het samenstellen van het pakket. Nadat u uw order geplaatst heeft nemen onze montagepartner in maximaal 7 werkdagen contact met u op voor het inplannen van een afspraak voor de montage op uw afleveradres.Om er zeker van te zijn dat de artikelen dan al bij u thuis zijn.

Eventueel bestelde artikelen die niet worden vermeld bij het samenstellen van het pakket, worden niet gemonteerd en zullen separaat worden toegezonden. Tevens is hier de korting niet op van toepassing.

Let opAls u kerntrekbeslag bestelt is het van belang dat u de juiste hartmaat weet. In de 2e afbeelding bij dit pakket ziet u hoe u de hartmaat kunt opmeten (afstand B)

 

Productvoordelen

 • Beschermd tegen inbraak.
 • Inclusief montage bij u thuis.
 • 50% Korting voor Interpolisklanten!
 • 25% Korting voor Raboklanten! 

Pakketinhoud

Minimaal bevat het Inbraakpakket het volgende artikel:

 • 1 Secustrip voordeur

Hiervan kan niet worden afgeweken. U kunt bij de samenstelling van uw Inbraakpakket het aantal artikelen verhogen en het pakket naar keuze uitbreiden met een selectie uit bovenstaande artikelen.

Installatie


Het Inbraakpreventiepakket wordt voor u gemonteerd door een - door Interpolis geselecteerd - erkend installatiebedrijf, Dolmans. De montagekosten zijn inbegrepen in de pakketprijs. De volgende punten zijn van belang voor de montage:

 • Maximale montagehoogte is 3.50 meter i.v.m. arboregels en valgevaar. 
 • De montageplek is bereikbaar met een reguliere huishoudtrap. 
 • De montageplek is toegankelijk.

Als u deze dienst afneemt dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging de dienst ontbinden, tenzij de dienst binnen deze termijn op uw verzoek is uitgevoerd (door het inplannen van een afspraak) is uitgevoerd. Door op “Bestelling afronden” te klikken verklaart u afstand te doen van uw recht van ontbinding zodra de dienst is uitgevoerd.

Technisch

 • Let op: Hebben uw deuren driepuntssluitingen? Dan zijn aanvullende secustrips over het algemeen niet noodzakelijk, en is dit pakket waarschijnlijk niet geschikt voor u.
 • Neem bij twijfel even vooraf contact met ons op!
 • Als u kerntrekbeslag bestelt is het van belang dat u de juiste hartmaat weet. In de 2e afbeelding bij dit pakket ziet u hoe u de hartmaat kunt opmeten (afstand B)
 • De cilinders in dit pakket zijn standaard cilinders voor een 4 cm dikke deur
 

Beoordelingen (0)

Er zijn nog geen beoordelingen gegeven.

Geef uw mening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
verzend

Naar boven