Interpolis Preventiewinkel
Toon prijzen:
Voor Rabo- en Interpolisklanten vanaf 101,74

Brandpreventiepakket

 
 
 
 
 
1 review
v.a. 101,74
v.a. 152,63
v.a. 203,52
Prijs excl 21% BTW, voorrijdkosten en montage

Beschrijving

Interpolis heeft een pakket samengesteld dat u een basisbescherming biedt in geval van brand. De artikelen die u bestelt ontvangt u per post. Onze erkende installateur maakt met u een afspraak voor de montage. De prijs van het pakket is inclusief montage.

Klant van Interpolis of Rabobank? Interpolis betaalt tot 50% mee!
Bij het Brandpreventiepakket betaalt Interpolis tijdelijk respectievelijk 25% van de factuur voor Rabobankklanten en 50% voor Interpolisklanten! Omdat preventie goed voor u is, maar ook voor Interpolis. Want op schade zitten we allebei niet te wachten!

Deze korting wordt verrekend in uw winkelwagen. Het Brandpreventiepakket bevat een aantal verplichte artikelen, maar u kunt het aantal artikelen naar behoefte verhogen of het pakket uitbreiden met een aantal optionele artikelen. Nadat u uw order geplaatst heeft, neemt onze montagepartner in maximaal 2 werkdagen contact met u op voor het inplannen van een afspraak voor de montage op uw afleveradres.

Productvoordelen

  • Goed beschermd tegen brand.
  • Inclusief montage bij u thuis.
  • 50% Korting voor Interpolisklanten!
  • 25% Korting voor Raboklanten! 

Pakketinhoud

Minimaal bevat het Brandpreventiepakket de volgende artikelen:

  • 2 rookmelders batterij 10 jaar 
  • 1 sproeischuimblusser van 2 liter
  • 1 blusdeken van 1m x 1m 


Van bovenstaande artikelen kan niet worden afgeweken. U kunt bij de samenstelling van uw Brandpreventiepakket het aantal artikelen verhogen en het pakket naar keuze uitbreiden met een selectie artikelen uit de productgroep Brand.

Installatie


Het Brandpreventiepakket wordt voor u gemonteerd door een, door Interpolis geselecteerd, erkend installatiebedrijf, Dolmans. De montagekosten zijn inbegrepen in de pakketprijs. De volgende punten zijn van belang voor de montage:

  • Maximale montagehoogte is 3.50 meter i.v.m. arboregels en valgevaar. 
  • De montageplek is bereikbaar met een reguliere huishoudtrap. 
  • De montageplek is toegankelijk.


Als u deze dienst afneemt dan kunt u binnen 14 dagen na ontvangst van de orderbevestiging de dienst ontbinden, tenzij de dienst binnen deze termijn op uw verzoek is uitgevoerd (door het inplannen van een afspraak) is uitgevoerd. Door op “Bestelling afronden” te klikken verklaart u afstand te doen van uw recht van ontbinding zodra de dienst is uitgevoerd.

 

Beoordelingen (1)

Er is één beoordeling gegeven.

Toegevoegd: woensdag 9 augustus 2017 door Nico Schouten

Monteur meldde zich op het factuuradres in plaats van service adres.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Geef uw mening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
verzend

Naar boven